sâmbătă, 6 august 2011

Sa ne iubim unii pe altii...


Zilnic auzim vesti din ce in ce mai grave in negativitatea lor. In fiecare minut cineva primeste "teapa" de la firme sau persoane care sunt altceva decat ceea ce declara. Adica ei sunt hotii in cautare de victime credule si usor de fraierit. La tot pasul pe glob se petrec zilnic crime, abuzuri, inselatorii, minciuna e stapana pe sufletele multora. Oameni care tin in mana, destinul maselor de semeni ai lor si care fara nicio mustrare de constiinta le decid soarta. Ei aproba si promoveaza vaccinuri, medicamente, alimente, cosmetice si multe altele, care aduc moartea lenta si sigura a celor care intra in contact cu ele. Cum sa ne apere Dumnezeu de toate aceste plasmuiri zinice, pe care le-am indreptat impotriva noastra si a tot ce ne sustine viata pe pamant? Cum sa suporte Fratia de Lumina ororile prin care copiii sunt abuzati si se face trafic de sex si organe cu ei? Unde este sufletul nostru cand se intampla in vecinatatea noastra astfel de orori? Sa continui sa le enumar?
Deasupra noastra acest flagel si-a condensat energia atat de malefic si pacla putrezinda se tot intregeste nestingherita. Razele soarelui patrund spre noi anevoios, bolnav si dojenitor, pentru ca am uitat de fiinta noastra de lumina.
Haideti sa ne rugam unii pentru altii in asa fel incat aceia care cad atat de jos in mocirla, sa-si aminteasca ca sunt iubiti la fel ca noi. Am putea sa ne dorim sa sadim flori, in locurile in care acum sunt inchisori si spitale cu nebuni, sa-i iubim pe toti cei care ne atrag atentia asupra lor.
Haideti sa sa ne rugam unii pentru altii si sa ne iubim ca pe aceasta planeta nimeni sa nu mai planga sau sa urle de durere. In fiecare dintre noi zace nu mare dar de IUBIRE, rasfrange-ti-l asupra lumii, cu generozitate. Vedeti frumusetea din fiecare si dati sansa tuturor sa fie mai buni, eliberandu-i de judecata si permitand iubirii fara conditii care vine din inima divina, sa treaca spre ei prin inima voastra.
VA IUBESC!
Elena Bilt

Niciun comentariu: