luni, 1 august 2011

Ingerii sunt printre noi

Diminetile se trezesc la fel de clare si imaculate in prospetimea lor. Natura se dezmeticeste dupa intunericul noptii trecute. Parca nimic nu respira, acelasi sentiment de regasire il retraiesc de fiecare data toate vietuitoarele acestui taram magic.
Ingerii isi scutura aripile pe care se asterne roua diminetii. Ei zambesc cand aud cantecul cocosului in zori si aduc speranta fiecarui om pentru un nou inceput.
Simt sa se odihneasca pentru ca in timpul noptii au vegheat hotarele acestei lumi. Ca toti cei plecati in visare sa se intoarca cuprinsi de iubirea Lui Dumnezeu pe care L-au atins in abandonul somnului. Ei sunt pazitorii nostri, ne ridica deasupra incercarilor.
Un inger adevarat isi aminteste ca atunci cand trece pe langa un spital sau aude sirena unei salvari nu este vorba despre faptul ca si lui i se pot intampla rele. Ci el STIE ca din reteaua directa prin care comunica cu Dumnezeu trimite binecuvantari care aduc cu ele speranta, rezolvari pozitive, multa siguranta, implinire si iubire.
Un inger adevarat plange doar in suflet, pentru ca cei de langa el nu renunta la nevoia de-a rani, jigni, judeca, batjocori si ridiculiza. Ei continua sa stea sub camuflaj, sa para orice altceva decat ceea ce sunt. Pentru ca doar asa pot trece neobservati si-si pot face misiunea. Putini oameni au ochiul format sa-i recunoasca. Cei mai multi simt o sete inzecita de-a fi rai in prezenta lor. Ingerii sunt raniti pe nedrept, pentru ca atat de mult iubesc lumea ca au uitat de ei insisi. Multi raman prizonierii celor care-i eticheteaza drept nebuni, tampiti, prosti, fraieri si impovarator de multe altele. Aici pe pamant nu este casa lor si totul le este potrivnic mai ales ca-n tot vacarmul exterior trebuie sa faca efortul de a-si amintii esenta lor divina eterna. Din care in fiecare clipa infaptuiesc minuni, veghind viata vietii care este IUBIREA.
Aminteste-ti ca ai aripi...
Aminteste-ti ca esti una cu TATAL CERESC.
Nu uita sa iubesti trecerea ta prin aceasta lume.
Sti ca esti unul dintre EI?

Niciun comentariu: