luni, 29 august 2011

Temelia pentru o Nouă Lume

Piatra de temelie a lumii pe care o lăsăm moştenire generaţiilor viitoare este iubirea. Ea nu ne aparţine şi n-o putem stoca doar pentru noi. Fluxul ei vitalizează, regenerează, împrospătează cu o singură condiţie ca cel ce beneficiază de acest dar, să participe cu implicare şi deschidere sinceră la acest joc sacru.

Substanţa fluidă subtilă din care este compusă iubirea are capacitatea să deblocheze portile ferecate ale sufletelor împietrite.

Până azi prea puţine spirite au gasit în ele libertatea de a exprima iubirea, în trecerea lor prin această lume. Încă mai căutăm explicaţia definiţiei conceptului de iubire.

Ea înseamnă cu totul altceva decât întâlnirea ca practică frecventă între oameni.

Aceste manifestări sunt din ce în ce mai lipsite de substanţă şi ne aduc în suflet mai multă însingurare.

Energia iubirii are-n ea libertatea uimirii de-a se reinventa permnanent. Ea e puterea balsamului tămăduitor, se dăruieşte fără condiţii şi discriminări. N-are nevoie de declaraţii puerile dar vine cu dovezi care-ţi opresc respiraţia.

Dacă Dumnezeu este partea masculină a creaţiei, atunci iubirea este partea ei feminină.

Fluxul ei trece pe fiecare vibraţie prin universul întreg, care conţine în el şi universul nostru al fiecăruia ca parte componentă inseparabilă.

Şi ne completează cu prezenţa simplă din care se hrăneste fiecare respiraţie. Este sacralitatea pe care am pierdut-o şi dorul nespus de noi înşine. Este izvorul care ne aşteaptă curat şi răbdător să ne potolim setea căutărilor.

Este copilul neprihănit din fiecare.

Un comentariu:

Andrei Condor spunea...

...o singura conditie...sa participe cu implicare si deschidere sincera la acest joc sacru"
"este copilul neprihanit din fiecare"

Ce frumos se integreaza in ESENTA IUBIRII.......